Actualitate

Două tone de deşeuri au fost colectate la Turda în cadrul campaniei “Let`s Do It, Romania!”

Campania de ecologizare “Let`s Do It, Romania!” a reunit la Turda aproape 500 de elevi care s-au implicat activ în campania de ecologizare.

Două tone de deşeuri au fost colectate la Turda în cadrul campaniei “Let`s Do It, Romania!” Două tone de deşeuri au fost colectate la Turda în cadrul campaniei “Let`s Do It, Romania!”

Potrivit oficialilor Prival Ecologic SA, s-au adunat aproximativ 450 de saci de deşeuri, echivalentul a aproximativ 2 tone.

La acţiune au participat elevii de la 10 şcoli, zonele vizate pentru ecologizare/curăţenie fiind Băile Sărate Turda, Salina Turda, Ştrand Durgău, malul râului Arieş, Parcul Central.


În calitate de organizator, Primăria Municipiului Turda a asigurat transportul în zonele stabilite, iar împreună cu Holcim România, punct de lucru Turda, care este de altfel partenerul principal al acţiunii s-au oferit copiilor gustări şi apă. Un alt partener al proiectului este Compania de Apă Arieş care a asigurat premiile pentru concursurile interactive din cadrul acţiunii de ecologizare a municipiului Turda.

Turdenii participă pentru cel de-al patrulea an consecutiv la campania naţională de ecologizare!


 

abonare newsletter